Miről szól a workshop?
Dagasztunk, formázunk, töltünk, tekerünk, kenünk, kelesztünk, sütünk, eszünk - csokisat, kakaósat, pisztáciásat, fahéjasat, zserbósat, lekvárosat, nutellásat. Többek között kalácsot, babkát, csigákat, cinnabont, molnárkát, hamburger zsemlét - egyszóval mindent, ami kalácstésztából készíthető.
A workshop menete
/ Érkezés 9:30-9:50 között - kávé, ismerkedés
/ Kezdés 10 órakor
/ Közösen bedagasztjuk a kalácstésztát, majd félre tesszük kelni
/ Az előző nap bedagasztott tésztából különféle péksüteményeket formázunk
/ A kelési időben közös ebéd
/ A megformázott péksüteményeket kisütjük
/ A saját tésztát formázzuk, formába helyezzük, amit otthon fogtok kisütni
/ Várható befejezés 15:00
Kérjük hozzatok magatokkal konyharuhát (kéztörlésre), és egy kis üveget, vagy műanyag dobozt a kovásznak. Köténnyel készülünk, de a sajátodat is hozhatod.
Egyéb tudnivalók
/ Létszám: maximum 6 fő, minimum 3 fő
/ Részvétel: kezdő szinttől, 15 éves kor felett
/ A kurzus felnőtteknek szól, gyermekeket kísérőként sem tudunk fogadni.
/ 4 főtől egyedi időpont is kérhető
Mit tartalmaz a részvételi díj?
/ Ebéd frissen sült kenyér, vaj, oliva olaj, egész nap kávé, tea, frissítő,
/ Ajándék panbois (forma) a saját tésztához,
/ Minden szükséges alapanyagot,
/ Műhelyhasználatot, képzést,
/ Édes kelt tészta receptet,
/ Kovászt.
A workshop díja
35.000 Ft (alanyi adómentes számla).
Helyszín
2000 Szentendre, Barackos út 24. Farini Pop-up Bakery
Jelentkezés, lemondás
Jelentkezéshez kérjük kattints a lap alján lévő gombra, vagy nyisd meg a Jelentkezés menüpontot.
A regisztráció során megadott névre/címre 10.000 Ft összegű utalásos előlegszámlát állítunk ki. A regisztrációt az előleg beérkezésével véglegesítjük. A fennmaradó 25.000 Ft részvételi díjat készpénzben, vagy átutalással rendezhetitek a workshop napján.
A részvétel a workshop előtti 10. napig díjmentesen lemondható, az előleget visszautaljuk.