Miről szól a workshop?
Dagasztunk, formázunk, töltünk, tekerünk, kenünk, kelesztünk, sütünk, eszünk - csokisat, kakaósat, pisztáciásat, fahéjasat, zserbósat, lekvárosat, nutellásat. Többek között kalácsot, babkát, csigákat, cinnabont, molnárkát, hamburger zsemlét - egyszóval mindent, ami kalácstésztából készíthető.

A workshop menete
/    Érkezés 9:30-9:50 között - kávé, ismerkedés
/    Kezdés 10 órakor
/    Közösen bedagasztjuk a kalácstésztát, majd félre tesszük kelni 
/    Az előző nap bedagasztott tésztából különféle péksüteményeket formázunk
/    A kelési időben közös ebéd
/    A megformázott péksüteményeket kisütjük
/    A saját tésztát formázzuk, formába helyezzük, amit otthon fogtok kisütni
/    Várható befejezés 15:00
Kérjük hozzatok magatokkal konyharuhát (kéztörlésre), és egy kis üveget, vagy műanyag dobozt a kovásznak. Köténnyel készülünk, de a sajátodat is hozhatod.

Egyéb tudnivalók
/    Létszám: maximum 6 fő, minimum 3 fő
/    Részvétel: kezdő szinttől, 15 éves kor felett
/    A kurzus felnőtteknek szól, gyermekeket kísérőként sem tudunk fogadni.
/    4 főtől egyedi időpont is kérhető

Mit tartalmaz a részvételi díj?
/    Ebéd frissen sült kenyér, vaj, oliva olaj, egész nap kávé, tea, frissítő,
/    Ajándék panbois (forma) a saját tésztához,
/    Minden szükséges alapanyagot,
/    Műhelyhasználatot, képzést,
/    Édes kelt tészta receptet,
/    Kovászt.

A workshop díja
35.000 Ft (alanyi adómentes számla).

Helyszín
2000 Szentendre, Barackos út 24. Farini Pop-up Bakery

Jelentkezés, lemondás
Jelentkezéshez kérjük kattints a lap alján lévő gombra, vagy nyisd meg a Jelentkezés menüpontot.
A regisztráció során megadott névre/címre 10.000 Ft összegű utalásos előlegszámlát állítunk ki. A regisztrációt az előleg beérkezésével véglegesítjük. A fennmaradó 25.000 Ft részvételi díjat készpénzben, vagy átutalással rendezhetitek a workshop napján.
A részvétel a workshop előtti 10. napig díjmentesen lemondható, az előleget visszautaljuk.
Back to Top